Najnovšie recenzie zo sekcie Kefy pre mačky
- Fantastická kefa na krátkosrsté plemená, zatiaľ najlepšia, akú sme mali. Hoci som čítala množstvo pozitívnych recenzií, výsledok predčil moje očakávania.
Vyššia cena, ale oplati sa!
- Kvalitny material
- Masívne
- Dobre vyčesáva
- GAME CHANGER
- Kto doteraz pouziva lacne kefy za 5eur tak nech na ne zabudne, toto vam zjednodusi pracu, vycese ovela viac chlpov
- ostatne kefy mozem hodit do kosa :)
Kto doteraz pouziva lacne kefy za 5eur tak nech na ne zabudne, toto vam zjednodusi pracu, vycese ovela viac chlpov a bez namahy. Velkost kefy idealna pre nasu malu macku cca 2kg ale uplne v pohode aj pre vycesanie velkeho kocura.
- jednoduché použitie
- účinne odstraňuje jemné chĺpky
- zatiaľ najlepší produkt, aký som mala
Naozaj dobré vycesavanie no treba to kombinovats normal kefami
- bezvadný na dlouhou kočičí srst
- spokojnosť
- Rozčesává opravdu výborně
- žádné
- Funguje
Furminator je super,vyčesala som guľu srsti,aj keď sa zdalo, že nemám čo vycesať. Zajo držal.
- na vycesavanie macicky, ktora nenamieta, ked ju nim cesem
- husty hreben, takze ak by mala napr. blchy, predpokladam, ze by sa hrebenom nejake vycesali
- ziadna
Na vycesavanie srsti macicky ok
- Rychlo a efektivne vycese srst macky
Krátka rúčka, vyhovovala by dlhšia.
Super vec
- O.k.
- Super pre zajaca
Velmi dobre, sikovne, zajac si zvykol nic ho neboli a dobre to vycese podsadu. Som velmi spokojna
- Kupila som ho pre dlhosrsteho kocura(mainska myvalia),ale pekne som nim vycesala aj nasho druheho kratkosrsteho kocura.Som s nim spokojna,pekne vycesava podsadu.
- Super češe
- Je to super vecička sedí v ruke rovnako manželke aj mne. Mačka si zatial nesťažovala... :)